До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 модних способів стилізувати джинси та трикотаж

Насолоду від гарної пари джинсів та затишного трикотажу неможливо переоцінити. Хай то буде теплий кардиган нейтрального кольору в поєднанні з білосніжними джинсами, прості сині пари і яскравий светр чи темний денім у поєднанні з м'яким бралеттом у стилі Кеті Холмс — можливості для стилізації безмежні. При виборі ідеальної комбінації слід враховувати кілька відправних моментів: зосередьтеся на тому, які джинси сидять на вас найкраще, а потім виберіть трикотаж, що доповнює стиль вашого деніму. Запам’ятайте, що вільні джемпери чудово римуються з джинсами із завищеною талією, а мішкуваті пари легко потоваришують із водолазкою або сексуальним мінікардиганом. Vogue.ua зібрав 8 модних способів, як стилізувати джинси та трикотаж цієї осені.

Streetstyle
Солодкі відтінки

Трикотаж кольору щербет або м'ятного морозива був помічений у кожному місті на Тижнях моди. При виборі подібного кардигану зверніть увагу на деталі: фасон, вишивку бісером, квіткові аплікації чи милі коміри.

Реклама
Streetstyle
Університетська в'язка

Цієї осені вибирайте затишні джемпери та кардигани у стилі преппі. Ви їх легко впізнаєте за емблемами вищих навчальних закладів, смужками по краях, V-подібним вирізом та ромбовим принтом. Поєднуйте трикотаж у шкільному стилі з джинсами, бейсболками і кросівками. Щоб отримати найвищий бал зі стилізації, додайте жакет або об'ємне пальто.

Streetstyle
Французький шик

Чому б не відчути себе парижанкою в один із звичайнісіньких будніх днів. Для цього багато не треба. Надягайте укорочені джинси, затишний светр, жакет у дрібну смужку, лофери зі шкарпетками і не забудьте про шовкову шийну хустку.

Streetstyle
Бліді відтінки

Усі білі або кремові streetstyle-образи не для слабкодухих (або незграбних), але вони гарантують розкішність вашого виходу і нескінченний захват оточуючих. Спробуйте замість чорних і сірих відтінків, одягнути цієї осені монохромний білий ансамбль, що складається зі світлих джинсів та джемпера такого ж відтінку. Ефект не змусить на себе довго чекати.

Streetstyle
Розслабленість

Джинси-slouchy — один із домінуючих трендів в останні кілька сезонів. Багато streetstyle-зірок на показах весна-літо 2022 року звернулися до розслаблених джинсів, поєднуючи їх із яскравим трикотажем.

Streetstyle
Укорочений трикотаж

Укорочені трикотажні речі важко назвати найпрактичнішим рішенням у холодний період, але не можна заперечувати їхню привабливість. Щоб утеплитися, радимо додати затишний пуховик.

Streetstyle
Затишний комір

Трикотажні вироби з високим коміром — класика осіннього гардеробу. Вони не лише дарують відчуття тепла, але й мають невимушений та стильний вигляд. Поєднуйте їх з мішкуватими джинсами.

Streetstyle
Ставка на печворк

Барвистий трикотаж у стилі печворк уже давно в списку головних трендів. Шукайте клаптикові версії светрів та джемперів у невеликих брендах. Що яскравіше, то краще.

Streetstyle

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.