До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів стилізувати костюмний жилет цього сезону

Однобортні або двобортні жилети цього року стали головними героями streetstyle-образів. Погодьтеся, це ідеальний мінімалістичний одяг для повернення в офіс після літнього відпочинку. І хоча багато хто все ще залишається вірним жакетам, модниці з інтересом пробують цю "легшу" альтернативу. Streetstyle-зірки поєднують жилети з широкими джинсами і брогами, одягають на голе тіло в парі з мініспідницями і балетками, а також міксують зі штанами і жакетами, створюючи костюм-трійку. Ми зібрали 5 модних способів стилізувати костюмний жилет цього сезону.

Класичний жилет із масивним кольє з ланцюгів

Поєднання класичного жилету із масивним кольє з ланцюгів — один із головних модних прийомів прийдешнього сезону. Подивіться, як цю ідею впроваджують у свій стиль streetstyle-інфлюєнсерки. Ось елегантне і невимушене прочитання з колекції Armani: короткий жилет в парі з громіздким намистом, широкими твідовими штанами і грубими мокасинами.

Реклама

Довгий жилет замість білої сорочки

Натхнення для тих, кому до душі класичне позачасове модне комбо: довгий білий жилет у поєднанні з чорними штанами зі складками. Підкреслити мінімалістичну естетику можна за допомогою сумки через плече, наприклад, бордового кольору, а додати блискучі штрихи — завдяки перлам Scaramazza.

З мініспідницею та балетками

Носити костюмний жилет можна не тільки зі штанами, а й зі спідницями. Модниця Зіта д'Отевіль одягає його замість футболки та поєднує з сірою мініспідницею в тон до берета. Яскраві акценти розставили аксесуари: червоні балетки та мінісумка.

Зі шкіряним блейзером і джинсами

Якщо вам потрібен класичний (але не надто) офісний одяг, варто розглянути ось такий ансамбль: жилет у тонку смужку в поєднанні зі шкіряним блейзером і мішкуватими джинсами. Неоромантичним штрихом є пришпилена максіквітка.

Замість блейзера

На зміну жакетам цього сезону прийшли класичні жилети, які стали частиною модного сучасного костюма. Подивіться, як стилізує жилет французка Каміль Шар'єр, доповнюючи його штанами з такої самої тканини, сумкою хобо та стильними сабо.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.