До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних способів носити лофери цього сезону

Лофери заполонили вулиці всіх куточків світу. Бо це найзручніше і найактуальніше взуття періоду міжсезоння. Модниці комбінують лофери з короткими спідницями в стилі препі, поєднують з брючними костюмами, джинсами і навіть спортивними речами. Vogue.ua зібрав 5 наймодніших способів носити лофери цього сезону.

Сірий блейзер + спортивна спідниця

Замість того, щоб до спортивної спідниці і маскулінного жакету взути кросівки, пропонуємо спробувати неочевидне взуття — лаковані лофери. Один із таких прикладів продемонструвала streetstyle-інфлюєнсерка, яка поєднала лофери Maison Margiela, спідницю з нейлону з білою спортивною резинкою, вовняний жакет і сумку-серце Alaїa.

Реклама

Спідничний костюм + краватка

Один з найулюбленіших способів носити лофери цього сезону — поєднувати їх із білими шкарпетками і спідничними костюмами в шкільному стилі. Додати родзинки вбранню можна за допомогою ефектних прикрас чи краватки — найбажанішого аксесуару осені.

Чорна-біла класика

Чорно-біла гама — це позасезонна класика, яка ніколи не набридне. Носіть лофери з білими сорочками і чорними костюмами, поєднуйте їх із чорними маленькими сукнями і білими шкарпетками або міксуйте твідовий білий жакет і чорну спідницю з крепу. Ви завжди можете додати акцентну сумку, якщо захочеться прикрасити образ яскравою деталлю.

Блейзер + джинси

До своєї улюбленої пари джинсів, які є універсальним солдатом у повсякденному гардеробі, цього сезону пропонуємо додати не менш стильні і комфортні лофери. А завершити образ можна білим приталеним жакет і сумкою-тоутом.

Байкерська куртка + мініспідниця

Після кількох шоу Miu Miu деякі речі стали вірусними і заполонили вулиці модних столиць. Це стосується мініспідниць на низькій посадці та зістарених байкерських курток. Краще за все поєднувати їх із лоферами для складання актуального осіннього образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.