До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час жінок: колекція Fabiana Filippi осінь-зима 2018/19

У Києві відбулася презентація нової колекції італійського бренду Fabiana Filippi. Прохолодний сезон надихнув майстрів Fabiana Filippi на створення образів п'яти ідеальних жінок з різним географічним походженням і життєвим досвідом, але які, при цьому, мають схожу динамічну, космополітичну чутливість.

<b>Fabiana_Filippi</b>

Реклама

На освітленому горищі в центрі Дубліна художниця, загорнута в м'які в'язані і затишні твідові речі, малює пейзажі свого рідного міста. В Японії амбітна і рішуча менеджер представляє свій новий проект. На вулицях Копенгагена письменниця прогулюється біля великих вікон оперного театру, у Ванкувері знімає миті з життя людей, а в Лондоні галеристка проводить свої дні в доках в Цегельному провулку, де переглядає роботи нового художника. Побачити розкішні осінні образи в бутіку бренду зібралися Ірина Матейковіч, Ірина Ковальчук, Ірина Дацко, Олег Дзюбяк, Анна Денисова, Катерина Садова та інші. За музичну атмосферу вечора відповідали харизматична співачка Віра Кекелія і DJ Даша Коломієць.

<b>Fabiana_Filippi гости</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.