До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші ластівки: колекція Valentino Resort 2019 вже у Києві

У магазинах вже почали з'являтися колекції Resort 2019. У Києві одним з перших став італійський бренд Valentino. Цього разу головним об'єктом натхнення для дизайнера Valentino, П'єрпаоло Піччіолі, стало рідне місто Рим, але з впливом богемної естетики 1970-х років. "Барокова розкіш, кіношедеври Пазоліні, велич Ватикану і, при цьому, неймовірна розслабленість – Рим завжди займав особливе місце у моєму серці, – розповідає креативний директор Valentino. – Італійки ніколи не боялися мати яскравий вигляд, привертати увагу і, при цьому, почуватись абсолютно органічно. Саме натхненний ними, я і працював над цією круїзною колекцією. Хотілося створити одяг, в якому приємно провести весь день".

Valentino Resort 2019

Не обійшлося в новій колекції і без фірмових суконь, якими славиться модний Будинок. З чорними блискітками і жовтими мімозами, з пасторальними селянськими мотивами кольору слонової кістки і в сяючі смужки з леліток – їх дійсно хочеться носити кожного дня. А поєднувати ці речі можна з шовковими хустинками, ультрамодними худі і мініатюрними сумочками. Все це вже є в київському бутіку марки.

Реклама
Valentino Resort 2019
Valentino Resort 2019
Valentino Resort 2019

<b>валентино астхик</b>

Адреса магазину Valentino: бульвар Лесі Українки, 7A

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.