До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оксамит — найкращий матеріал для зустрічі Нового року

Ніщо так не передає святковий настрій, як гарне оксамитове вбрання, яке буде доречне і на званій вечері, і на корпоративі, і на гучній вечірці року.

Saint Laurent осень-зима 2021/2022Saint Laurent осінь-зима 2021/2022

У період святкового сезону оксамит стає ідеальним варіантом, коли йдеться про вибір вбрання для вечірки. У такому одязі ви почуватиметеся не тільки тепло й затишно, а й дуже ошатно. Оксамиту властиво перетворювати будь-яку річ — чи то блейзер, чи то спідниця або сукня — на справжній королівський предмет одягу, оповитий розкішшю й атмосферою романтизму.

Реклама
Gucci осень-зима 2021/2022Gucci осінь-зима 2021/2022

У своїх осінньо-зимових колекціях оксамит використовували багато брендів: від Erdem і Gucci до Max Mara і Prada. Текстура також знайшла своє втілення в сукнях Off-White, шпильках Gianvito Rossi й аксесуарах Fendi. Загалом бренди щороку представляють узимку оксамитові вироби й у такий спосіб засвідчують, що цей матеріал став класикою сезону. Українська марка Article Blazers пропонує на всі випадки життя оксамитовий жакет, який навіть повсякденному образу додасть дещиці врочистості.

Article Blazers осінь-зима 2021/2022
Off-White осень-зима 2021/2022Off-White осінь-зима 2021/2022

Чи то зручні декоровані мюлі, чи то гарна вечірня сукня; байдуже, святкуватимете вдома з пляшкою ігристого чи вирушите на вечірку з друзями — чарівне оксамитове вбрання здається очевидним модним вибором для святкового сезону. Ми зібрали 26 оксамитових предметів одягу, які пасуватимуть не тільки до вечірки, а й стануть позачасовим доповненням до будь-якого гардероба.

<b>VELVET 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.