До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменитості з найбільш епатажним гардеробом

Мода і шоу-бізнес – дві індустрії, які завжди йдуть пліч-о-пліч. І хоч найчастіше про бренди дізнаються завдяки тому, що їх одягають зірки, в історії є чимало випадків, коли саме вбрання зробили їхніх власників знаменитими. У цьому матеріалі згадуємо деяких із них.

Біллі Портер

У лютому 2019 року Біллі Портер, зірка Бродвею і серіалу "Поза", вирушив на "Оскара" в чорній оксамитовій сукні-смокінгу. З тих пір він продовжує дивувати своїми незвичайними вбраннями. Головне в стилі актора те, що він звільняє себе від гендерних очікувань і запалює дискусію про те, що це означає для інших.

Реклама

<b>Crazy Billy</b>

Вдається йому це робити з допомогою стиліста Портера Сема, який ретельно складає для свого клієнта всі образи. Наприклад, за чотири дні Тижня моди в Лондоні Біллі Портер завдяки допомозі цього чоловіка змінив 20 образів, так став головною зіркою заходу і програми. Детальніше про образи актора в британській столиці можна прочитати тут.

Селін Діон

Селін Діон завжди була модним хамелеоном. З моменту свого прориву у 1990-х до останньої колекції от-кутюр на Тижні моди в Парижі, співачка ніколи не боялася сміливих, ризикованих убрань, багато з яких випереджали свій час. Канадська співачка продемонструвала, що може впоратися з будь-яким кольором або силуетом.

<b>Crazy Celine</b>

Наприклад, цього літа справжній шквал обговорень викликала її поява в асиметричних джинсах українського бренду KSENIASCHNAIDER. Також Діон не боїться жартувати сама над собою – згадати хоча б її появу в худі Vetements із зображенням з кінофільму "Титанік".

Елтон Джон

Від вкритої стразами форми Los Angeles Dodgers, створеної видатним дизайнером костюмів Бобом Макі, до всіх строкатих та пернатих головних уборів і колекції окулярів – екстравагантний одяг Елтона Джона не менш відомий, ніж його музика. Ансамблі музиканта вже багато років залишаються такими ж яскравими, як і його кар'єра. Навіть через десятиліття вони проникають у голови молодого покоління. Достатньо поглянути на колекцію Gucci весна-літо 2018, натхненну архівами легенди року.

<b>Crazy Elton</b>

Леді Ґаґа

На відміну від більшості знаменитостей, які поступово роблять свій стиль зухвалим, Леді Ґаґа з самого початку була готовою привертати увагу. Протягом багатьох років співачка розглядала свій зовнішній вигляд як продовження мистецтва, ніколи не боялася виходити за межі або змушувати оточення замислюватися, що саме надихнуло її на певний ансамбль. Усі до сих пір не можуть забути про її культову м'ясну сукню, і, ймовірно, ніколи не забудуть. Після цього вона шокувала шанувальників, коли вибирала більш елегантні і класичні вбрання, що допомагали просувати її акторські проєкти.

<b>Crazy Gaga</b>

Майлі Сайрус

Майлі Сайрус знає, як вбиратися, щоби бути почутою. Поп-зірка була в центрі уваги більшу частину свого життя. Але за минулі роки співачка пройшла через безліч трансформацій і стала відомою завдяки своїм надзвичайним вбранням. Своїми авангардними ансамблями вона, безумовно, не боїться заявити про себе і свої погляди через одяг: чи то протест проти застарілих соціальних норм, чи підтримка феміністичного руху або ЛГБТ-спільноти, чи просто вбрання для виступу.

<b>Crazy Miley</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.