До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірка серіалу "Пліткарка" в жакеті українського бренду GASANOVA

Келлі Разерфорд, зірка серіалу "Пліткарка" та tech-підприємиця, вибирає українські бренди.

Келлі Разерфорд в білому жакеті, прикрашеному кристалами від українського бренду GASANOVA
Келлі Разерфорд в білому жакеті, прикрашеному кристалами від українського бренду GASANOVA

Реклама

21 червня для події Raffaello Summer Day в Берліні Келлі Разерфорд вбралась у білий жакет, прикрашений кристалами, від українського бренду GASANOVA. Виріб GASANOVA доповнював білу максісукню, блискучу металеву сумку та босоніжки, всипані блискітками, які Разерфорд вибрала для вечора.

Келлі Разерфорд в білому жакеті, прикрашеному кристалами від українського бренду GASANOVA. Фото: @jazmingrimaldi
Келлі Разерфорд в білому жакеті, прикрашеному кристалами від українського бренду GASANOVA. Фото: @jazmingrimaldi

Келлі Разерфорд розпочала свою професійну кар’єру, знімаючись у телевізійних драмах. Вона стала широко відомою завдяки ролям Стефані "Сем" Вітмор у музичній драмі NBC "Покоління", Лілі ван дер Вудсен в культовому шоу CW "Пліткарка" та Меган Льюїс у музичному шоу Fox "Район Мелроуз". Також Разерфорд зіграла роль Лори Вайт у захопливому серіалі ABC "Квантіко". Пізніше вона з'явилася в перезавантаженні легендарної "Династії" у ролі Мелісси Деніелс. Останньою з її відомих появ на телебаченні стала роль Клер Готчкінс в серіалі "Милі ошуканки: Перфекціоністки".

GASANOVA
GASANOVA

GASANOVA — український бренд одягу, народжений у Донецьку. Фірмова естетика GASANOVA нагадує про культових персонажів моди — таку собі сучасну аристократію, легке поєднання класу та невимушеної елегантності з веселою ноткою. Збалансований між повсякденним одягом і вбранням для вечірок та урочистих виходів, бренд зосереджує увагу на якості та незвичайному підході до, здавалося б, класичних виробів. GASANOVA підтримує місцеве виробництво, тому кожна річ виробляється в Україні, що є частиною прагнення лейблу до сталого розвитку. За майже 10 років існування його речі з’явилися в гардеробах тисяч дівчат, серед яких Джіджі Гадід, Кортні Кардаш'ян, Тоні Брекстон, Аліна Байкова, Лорен Грей, Лаіс Рібейро, Сніжана Онопка, Анна Андрес, Келлі Роуленд, Періс Гілтон та багато інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.