До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жизель Бюндхен виступає проти натурального хутра

Бразильська модель Жизель Бюндхен – відомий борець за права тварин. Французькому Vogue вона розповідала, що думає про натуральне хутро і як кожен зможе зробити свій внесок у захист тварин. Ми обрали її ключові цитати.

Я з дитинства люблю тварин і їх використання в модній індустрії завжди засмучувало мене. Мені дуже приємно, що Vogue звертає увагу на цю проблему. Підтримка такого крупного видання – це потужний меседж, здатний допомогти активістам у формуванні правильної суспільної думки.

Фотографія Жизель Бюндхен, вдягнену в шубу зі штучного хутра, прикрасила обкладинку серпневого номеру Vogue Paris. У руках бразилійка тримає дитинча кенгуру. Бюндхен знімав фотодует Inez та Vinoodh, а компанію у кадрі їй також склали кролики, лисиці та собаки.

Реклама
Я рада, що все більша кількість людей обирає штучне хутро і поступово це стає модним

Сама Жизель Бюндхен не знімається в одязі з натурального хутра вже більше десяти років – після того, як дізналася про роботу хутряної індустрії зсередини. Також Бюндхен є послом організації Wild For Life, яка займається боротьбою з незаконною торгівлею дикими тваринами та природою.

Ми повинні навчитися жити в гармонії один з одним і пам’ятати, що тварини мають такі ж права, як і ми. На Землі все пов’язано, й завдаючи болю їм, ми робимо гірше собі

За матеріалами: www.vogue.fr

Читайте також:

37 рекламних кампаній Жизель Бюндхен

Образ дня: Жизель Бюндхен в белом брючном костюме

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.