До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найпопулярніших сумок цього літа в гардеробі знаменитостей

Ви можете собі уявити, що гардероб знаменитостей складається з набору речей, які вони одягають лише один раз у житті. Коли папараці спостерігають за кожним кроком, їм необхідно щоразу одягати щось нове, але є й улюблені речі зірок, які вони не можуть зупинитися носити цього літа. Мова йдеться саме про сумки. Цього сезону знаменитості часто роблять ставку на місткі моделі, варіанти через плече або сумки з монограмами. Хоча багато які з цих сумок є серйозною інвестицією, зірки поєднують їх з різноманітними вбранням – від повсякденних до ошатних образів. Вважайте це доказом того, що при правильному підході ваш улюблений аксесуар завжди виглядатиме свіжо та стильно. Отже, ми зібрали 7 найпопулярніших сумок цього літа в гардеробі знаменитостей.

Анджеліна Джолі з сумкою Celine

Анджеліна Джолі обожнює великі сумки, в які можна умістити усе життя. Цього літа зірка обирає велику сумку-тоут Celine з фірмовим принтом Triomphe. Вона носить цей аксесуар з брючним костюмом у відтінку camel і класичним чорним пальто.

Реклама

Гейлі Бібер з плетеною сумкою Bottega Veneta

Модниця Гелі Бірер є шанувальницею плетеної шкіряної сумки Jodie бренду Bottega Veneta саме у місткому середньому розмірі. Вона любить поєднувати її з простою білою футболкою, штанами карго або джинсовими шортами.

Кеті Голмс з сумкою A.P.C.

Кеті Голмс цього літа особливу полюбила сумку-шоппер Poppy бренду A.P.C. Щодо стилізації цього аксесуару – Кеті обрала невимушений стиль, доповнюючи її улюбленим спортивним одягом та зручними кросівками.

Дженніфер Лопес з класичною сумкою Hermès Birkin

В модному арсеналі Дженніфер Лопес є різні кольори класичної сумки Hermès Birkin – від білого варіанту до червоної шкіри пітона. Зірка доповнює цією сумкою як ділові ансамблі, так і більш розслаблені образа на вихідного дня.

Дженніфер Лоуренс з кросбоді The Row

На відміну від інших зірок, які часто вибирають модель Half Moon, Дженніфер Лоуренс надає перевагу сумці Slouchy Banana бренду The Row із чорної шкіри. Вона одягає її з блакитною сорочкою, бермудами і балетками або базовою білою футболкою, чорними штанами і бейсболкою.

Лаура Гарріер з сумкою через плече YSL

Акторка неодноразово одягала шкіряну сумку Le 5 À 7 бренду Saint Laurent. Вона комбінує її зі своїми улюбленими майками і широкими штанами або топами та літніми спідницями у клітинку.

Тейлор Свіфт із сумкою Mansur Gavriel

Цього літа коли Тейлор Свіфт рекламувала свій тур Eras Tour, співачку часто помічали поза работою з нюдовою сумкою M Frame Box Bag бренду Mansur Gavriel у парі з рядом максі-спідниць.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.