До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Шакіри і Дженніфер Лопес на Super Bowl 2020

2 лютого відбулася найгучніша подія в спортивному житті США – Super Bowl 2020. Щороку увагу привертає не лише сам фінальний матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги, а й масштабне шоу в перерві, в межах якого виступають найвідоміші артисти. Цього року така честь дісталася Дженніфер Лопес і Шакірі – обидві співачки вплинули на розвиток латиноамериканської поп-музики і заслужили право виступити на сцені "Супербоула".

Шакіра і Дженніфер Лопес

Першою на сцену вийшла Шакіра. Загалом у неї було три образи, кожен з яких виготовив на замовлення норвезький дизайнер Пітер Дундас, що працював у різний час для Emilio Pucci і Roberto Cavalli. Також кожне вбрання було оздоблене майже двома мільйонами кристалів Swarovski. "Шакіра – втілення слова "суперзірка", тому кристали Swarovski стали очевидним вибором, – розповів у прес-релізі стиліст Шакіри, Ніколас Брю. – Кристали представляють ідеальний баланс між вишуканістю і грайливістю, як і сама Шакіра".

Реклама
Шакіра в Dundas

Перший образ складався з укороченого топа-бюстьє з поперечними ремінцями, мініспідниці з бахромою і корсета, який Шакіра зняла під час виступу і представила таким чином друге вбрання. Образ співачки доповнили гламурні манжети-браслети і ковбойські черевики з бахромою, які були прикрашені 30 000 кристалів. Взуття виготовили на індивідуальне замовлення The Dan Life за 10 днів.

Шакіра в Dundas

Потім на сцені Hard Rock Stadium з'явилася Дженніфер Лопес, яка за свій виступ змінила 5 образів, кожен з яких створив італійський бренд Atelier Versace. Спочатку Джей Ло продемонструвала чорний, байкерський костюм із золотистими заклепками і шипами, на якому була одягнена атласна рожева спідниця з ланцюгами. Складний дизайн бренду став особливо помітним, коли Лопес зняла спідницю і показала взуття з шипами і шкіряне боді. Versace знадобилося 400 годин, щоб створити це вбрання.

Дженніфер Лопес в Atelier Versace
Дженніфер Лопес в Atelier Versace

Потім Дженніфер Лопес зняла шкіряний комбінезон і з'явилася в сміливому напів прозорому боді з дзеркальними елементами, що практично не залишив місця для фантазії. У співачки на руках були сріблясті металізовані рукавички без пальців, що відкрили манікюр з кристалами Swarovski. Для наступного ансамблю Джей Ло накинула на плечі плащ з пір'ям, на виготовлення якого знадобилося 40 000 червоних, синіх і білих пір'їн. Нижня сторона накидки відображала прапор Пуерто-Ріко.

Дженніфер Лопес в Atelier Versace
Дженніфер Лопес в Atelier Versace

У фінальному виході дві латиноамериканські співачки зустрілися на одній сцені. Дженніфер Лопес залишилася в тому ж напів прозорому комбінезоні, тільки доповнила його металізованим костюмом з блискучою бахромою в стилі танцюристів сальси. Тим часом Шакіра переодягнулася з вогненно-червоного образу в золотистий ансамбль: мінішорти з бахромою, сексуальний кроп-топ і вкорочену куртку-бомбер, прикрашену монограмою Dundas. На ногах у співачки були золоті кросівки Adidas Superstar, спеціально виготовлені для неї.

Шакіра і Дженніфер Лопес

Весь виступ Шакіри і Джей Ло дивіться нижче:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.