До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі вбрання Леді Ґаґи на церемонії MTV VMA 2020

Світські події повертаються в наше життя, але вже в новому форматі. Зокрема, 30 серпня в Нью-Йорку пройшла 37-а церемонія MTV Video Music Awards 2020. Організатори події подбали про максимальну безпеку зіркових гостей, серед яких були Белла Гадід, Майлі Сайрус, Леді Ґаґа, Джої Кінг і багато інших знаменитостей. Тріумфатором на червоній доріжці стала Леді Ґаґа — співачка перемогла в чотирьох номінаціях. Крім того, Ґаґа не тільки стала лідером за кількістю зібраних статуеток, але й здивувала публіку своїми епатажними й креативними вбраннями, яких було дев’ять.

Леді Ґаґа в Area

Відповідно до нових реалій 2020 року Ґаґа і її команда, до якої ввійшли стилістка Нікола Формікетті, візажистка Сара Танно й перукарка Фредеріка Аспіраса, розробили серію вбрань, що захищали обличчя співачки, створюючи при цьому вау-ефект. Для першого образу Ґаґа приміряла сріблясту сукню Area, що відсилає до образу інопланетянки. Драматичне вбрання з фактурними складками й об’ємною спідницею доповнював прозорий шолом. Завдяки гіту "Rain On Me", який було записано в співпраці з Аріаною Гранде, Леді Ґаґа отримала статуетку за "Найкращу колаборацію" — для другого виходу вона вдягла коротку сюрреалістичну сукню й захисну маску Iris van Herpen.

Реклама
Леді Ґаґа в Iris Van Herpen

Другу нагороду за пісню "Rain On Me" Леді Ґаґа забрала в бальній смарагдовій сукні Christopher John Rogers, а статуетку "Артист року" співачка отримувала в блискучому комбінезоні й накидці з колекції Valentino Haute Couture. Потім Ґаґа змінила пухнасту накидку на металевий плащ Candice Cuoco. Всі образи Леді Ґаґи на церемонії MTV VMA 2020 дивіться в нашій галереї.

<b>Леди Гага MTV 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.