До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що слід знати про весілля Дженніфер Лоуренс

Американська акторка Дженніфер Лоуренс і її обранець, арт-агент Кук Мароні, офіційно пов'язали себе узами шлюбу. Пара провела урочисту церемонію 19 жовтня в старовинному замку Belcourt Castle. Vogue.ua розповідає все, що слід знати про їхнє весілля.

Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні
Де? Коли?

Весільна церемонія Дженніфер Лоуренс і Кука Мароні відбулася 19 жовтня в особняку Belcourt Castle в Ньюпорті, в оточенні друзів і сім'ї. Старовинний маєток площею 40 000 квадратних футів з просторим бальним залом вмістив 150 гостей. Відомо, що молода пара почала святкування з урочистої вечері в художній галереї 18 жовтня на острові Роз і завершила приватною вечіркою, яка тривала до ранку 20 жовтня.

Реклама

<b>особняк Belcourt of Newport mansion</b>

Весільна сукня

Щаслива пара планувала зробити захід закритого формату, тому до сих пір немає жодної світлини весільної сукні нареченої з місця події. Відомо, що Лоуренс вибрала елегантний образ, прикрашений блискучим камінням Dior. Наречений був у чорному смокінгу того ж бренду. Дженніфер, як амбасадор бренду Dior, не раз обирала образи французького бренду для світських виходів на червону доріжку, тому вибір модного Дому Dior для створення весільної сукні був очевидний.

Дженніфер Лоуренс
Відомі гості

Привітати молоду пару приїхали багато знаменитих гостей, серед яких папараці впізнали Сієнну Міллер і Лукаса Цвірнера, Камерон Діас і Бенджі Меддена, Ешлі Олсен, Кріс Дженнер і Корі Гембла, Ніколь Річі з чоловіком Джоелом Медденом, Емі Шумер та інших. Всім прибулим на церемонію подавали коктейлі в мідних келихах на галявині котеджу, а тоді запрошували їх у закрите приміщення, де і минуло святкування. Гості мали вимкнути свої телефони перед церемонією, щоб зберегти максимальну приватність заходу.

<b>гости свадьбы Лоуренс</b>

Як розвивалися їхні відносини

Вперше про роман Дженніфер Лоуренс і Кука Мароні стало відомо влітку 2018 року, а в світ пара разом вийшла на прем'єру фільму "Фаворитка". У лютому 2019 року Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні оголосили про заручини, а в вересні пов'язали себе узами шлюбу в будівлі суду в Нью-Йорку в присутності тільки двох охоронців, фотографа і друга.

Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні
Що відомо про нареченого

Кук Мароні веде непублічний спосіб життя і займається мистецтвом, керує галереєю Gladstone Gallery. Він проводить час у колах кінобізнесу, завдяки чому вони познайомилися з Дженніфер. "Як тільки я зустріла Кука, відразу зрозуміла, що хочу вийти за нього заміж. Ми обидва хотіли одружитися і повністю присвятити себе одне одному", – поділилася Лоуренс.

Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.