До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Versace і Леді Ґаґа представили колекцію з нагоди місяця прайду

Леді Ґаґа любить багато брендів, проте в її серці завжди було особливе місце для Versace. У попередні роки вона виявила свою прихильність бренду в кілька способів: одягла індивідуальне вбрання під час виступу на Суперкубку у 2017 році, з’явилася в рекламній кампанії бренду весна-літо 2014 і присвятила трек на ArtPop самій Донателлі. Але 1 червня Ґаґа оголосила про свою найвизначнішу співпрацю з модним домом Versace. З нагоди місяця прайду та десятої річниці альбому співачки Born This Way, Ґаґа й Донателла об’єднали свої зусилля і створили капсульну колекцію. Всі кошти від продажу перерахують до благодійного фонду співачки Born This Way Foundation, покликаного сприяти підтримці психічного здоров’я молоді, особливо молоді ЛГБТК+.

Леді Ґаґа й Донателла Версаче, 2019

Результатом співпраці стала спеціально розроблена футболка й берет з "веселковим" принтом і культовим логотипом Медузи. Обидва товари можна буде знайти на офіційному сайті Versace вже сьогодні, але головним об’єктом мрій стала виготовлена ​​на замовлення копія шкіряної куртки Versace, яку Ґаґа носила під час її турне Born This Way Ball. Ця модель з гострими плечима й металевою сіткою була тоді окрасою гардероба співачки. Нова версія, на виготовлення якої в міланському ательє Versace знадобилося 400 годин праці, обіцяє бути такою ж яскравою, як і оригінал. Чи поб’є він рекорди, коли з’явиться на аукціоні, ще невідомо, але точно зацікавить колекціонерів.

Реклама

"Versace завжди був лідером. З часів Джанні, Донателли, Аллегри й дотепер вони відзначали прекрасні кольори любові, які є всередині нас", — написала Ґаґа в Instagram, де вона позувала і в береті, і у футболці. Відповідь Донателли була такою ж оптимістичною. "Ґаґа і її фонд так надихають!" — ідеться в заяві дизайнерки. "Наша дружба і наші зусилля з просування рівності, різноманітності та інтеграції з часом тільки зміцнилися".

З речами зі спільної колекції Versace й Леді Ґаґа можна ознайомитися тут.

<b>Versace и Леди Гага</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.