До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натхнення на щодень: як Керрі Бредшоу вдягалася вдома

Vogue.ua продовжує оглядати, як у домашніх умовах одягалися найвідоміші жінки ХХ століття — від Мерілін Монро до Грейс Келлі. Однак гідним джерелом натхнення можуть стати не тільки реальні знаменитості, а й телевізійні персонажі, стиль яких не викликає сумнівів. Першим на думку спадає образ колумністки Керрі Бредшоу із серіалу "Секс і місто".

Керрі Бредшоу, кадр із серіалу "Секс і місто"

Керрі Бредшоу вже навчила нас носити шубу з босоніжками, змусила вподобати мінісукні й надихнула поєднувати квіткові принти. Тепер прийшов час уважно розглянути її домашній гардероб. Героїня Сари Джесіки Паркер була журналісткою й здебільшого працювала вдома. Робила вона це в абсолютно різних образах — від шовкових халатів з орієнтальними мотивами й комфортних фланелевих сорочок з принтом "карта лісоруба" до лаконічних суконь-комбінацій і жакетів, розшитих пір’ям. Так-так, у пошуках натхнення можна й удома вбратися в улюблену річ, щоб потім без перевдягань вирушити на коктейльну вечірку... на кухні.

Реклама

<b>CarrieBradshaw_AtHOME</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.