До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Гаррі Брант — син супермоделі Стефані Сеймур

Гаррі Брант, молодший син легендарної супермоделі 1990-х Стефані Сеймур і її чоловіка-мільярдера Пітера Бранта, пішов із життя цієї неділі — йому було 24 роки. Як повідомляє сім’я, причиною смерті стало випадкове передозування медикаментами. Гаррі Брант кілька років боровся з наркозалежністю і цього року планував продовжити лікування. "Наш жаль безмежний через те, що руйнівна хвороба так рано забрала його життя. Він багато чого досягнув за свої 24 роки, але ми більше ніколи не зможемо побачити, скільки ще Гаррі міг би зробити", — ідеться в офіційній заяві сім’ї.

Гаррі Брант

Гаррі Брант пішов по стопах своєї матері й успішно почав роботу у fashion-індустрії. До 24 років за його плечима вже було знімання для Vogue Italia та участь у модних шоу Balmain. Крім того, разом зі своїм братом Пітером він запустив унісекс-лінійку косметики для бренду M.A.C. Гаррі й Пітер були відомі у світських колах, без них не обходилася жодна значуща вечірка. Їх називали "найвродливішими юними братами Нью-Йорка".

Брати Пітер і Гаррі Бранти

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.