До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Хенкс захворів на коронавірус

Стурбованість навколо коронавірусу виправдана. Вірус досяг стадії пандемії й далі розповсюджується в усьому світі. Так, актор Том Хенкс зі своєю дружиною Рітою Вілсон, які зараз перебувають в Австралії, також захворіли на коронавірусну інфекцію. Пара звернулася по медичну допомогу з появою перших симптомів застуди у Квінсленді, де Хенкс працював над фільмом про життя Елвіса Преслі. Актор поділився сумною новиною на своїй сторінці в Instagram і пообіцяв, що триматиме в курсі того, що відбувається, та оновлюватиме інформацію про своє здоров’я.

"Ми почувалися трохи втомленими, як під час застуди, були також болі в тілі. У Ріти був невеликий озноб, який то зникав, то з’являвся. Була також невелика температура, — поділився Том Хенкс. — Як годиться, ми обидва пройшли тести на коронавірус, і вони виявилися позитивними". Актор також зазначив, що вони перебувають на обстеженні та в ізоляції, і порадив усім бути дуже обережними.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.