До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Супермодель Карлі Клосс уперше стане мамою

У середині жовтня Карлі Клосс і Джаред Кушнер відсвяткували другу річницю весілля. Супермодель поділилася в Instagram-акаунті зворушливим відео їхнього весільного танцю й освідчилася в коханні чоловікові. Джаред також опублікував привітання, розмістивши романтичний знімок Карлі на тлі гарного неба. Тепер же стало відомо, що супермодель скоро стане мамою. Офіційно вагітності Карлі пара поки не підтвердила, проте ходять чутки, що це все-таки правда. "Карлі дуже втішена, що чекає на первістка, який має народитися у 2021 році. Вона буде найдивовижнішою матір’ю", — заявило джерело.

Стосунки Карлі й Джошуа зав’язалися у 2012 році. У жовтні 2018 року вони провели невелику церемонію в північній частині штату Нью-Йорк, на яку запросили 80 найближчих родичів і друзів. Супермодель вдягнула ніжну весільну сукню А-силуету Christian Dior, яку спеціально для неї зшила на замовлення Марія Грація К’юрі. Через деякий час Карлі й Джошуа влаштували велику вечірку для друзів у Вайомінгу й ще раз відсвяткували одруження.

Реклама
Джошуа Кушнер и Карли КлоссДжошуа Кушнер і Карлі Клосс

Схоже, що майбутня дитина пари матиме вибір з подружок і друзів свого віку. Нещодавно супермодель Джиджі Гадід народила дочку, Емілі Ратаковскі на цьому тижні повідомила про свою вагітність, а ще місяцем раніше стало відомо, що топмодель Ельза Госк очікує на первістка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.