До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про братів Кушнерів

Минулого тижня стало відомо, що модель і ангел Victoria's Secret, Карлі Клосс, збирається вийти заміж за Джошуа Кушнера. Вона вже встигла продемонструвати розкішний обручальний перстень, який на романтичному вікенді подарував їй щасливий наречений. І якщо про його старшого брата відомо багато, він – особистий радник президента Дональда Трампа і чоловік його старшої дочки Іванки, то про Джошуа до недавнього часу можна було сказати тільки, що політична кар'єра його не цікавить, а працює він венчурним інвестором.

Джошуя Кушнер і Карлі Клосс

Карлі і Джошуа, які зустрічаються з 2012 року, ведуть максимально закритий спосіб життя і особисті новини до заручин публіці не повідомляли. Разом їх можна було помітити хіба що на Жіночому марші в Вашингтоні. Однак фанати Клосс, яких у неї тільки в Instagram-акаунті 7,5 мільйонів, вже зацікавилися Джошуа і його братом. Vogue.ua зібрав ключові факти про них.

Реклама
Джаред Кушнер та Іванка Трамп з дітьми

Історія успіху сім'ї Кушнерів починається в Білорусії. Раїса і Йосип Кушнери, бабуся і дідусь Джошуа, втекли з цієї країни після Другої світової війни. Спочатку в Італію, а звідти в США. В Америці Йосип змінив ім'я на Джозеф і почав кар'єру в будівельному бізнесі. Спочатку як простий робітник. Але Джозеф швидко розбагатів і відкрив власну будівельну компанію. До моменту його смерті Кушнери володіли 20 тисячами квартир по всій країні, які здавали в оренду або перепродували.

Джошуя Кушнер і Карлі Клосс

У Джошуа і Джареда також є сестри Ніколь і Дара. А після школи обидва брати вчилися в Гарвардському університеті. До речі, Джошуа в Гарвард прийняли не відразу, а тільки після того як його батько пожертвував університету $ 2,5 мільйона. Незважаючи на не надто хорошу успішність, Джошуа вже на другому курсі став редактором університетського журналу Scene. Після університету він почав працювати в банку Goldman Sachs, а в 2009 році заснував венчурну компанію Thrive Capital і незабаром вклав гроші в Instagram і Slack. У 2011-му Кушнер-молодший заснував страхову компанію Oscar Health, спрямовану на мілленіалів, а в 2015 році разом зі старшим братом Джаредом відкрив фірму Carde, яка допомагає клієнтам використовувати сучасні технології для інвестування в нерухомість. Після того як Джаред зайняв посаду радника президента США, він продав Джошуа свою частку акцій.

Джошуя Кушнер і Карлі Клосс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.