До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стелла Маккартні стала кавалером Ордену Британської імперії

Дизайнерка Стелла Маккартні стала кавалером Ордену Британської імперії – престижну нагороду їй вручив британський монарх Чарльз III. Церемонія відбулась у Віндзорському замку, а для такої важливої події головна екоактивістка у світі моди обрала сукню з регенерованої вовни й аксесуари з веганської шкіри. Усе – власного бренду StellaMcCartney.

Також дизайнерка обрала вуаль британської марки EmilyLondon, що є офіційним постачальником королівського двору. Цікаво, що марка заснована відносно нещодавно – 2014 року, а її аксесуари можна знайти в колекціях багатьох британських аксесуарів.

Реклама

Стелла Маккартні
Стелла Маккартні

"Для мене це дуже важливий і емоційний день — не тільки отримати цю неймовірну нагороду від короля Чарльза III, але й бути залученою до останніх відзнак до дня народження Її Величності Королеви Єлизавети II", – розповіла Маккартні після церемонії. До речі, це вже друга королівська нагорода для дизайнерки – 10 років тому з рук королеви Єлизавети II вона вже отримувала Орден Британської Імперії.

2013 рік
2013 рік

Нагадаємо, що дизайнерка часто працювала із принцом Чарльзом над екологічними проектами, а у 2021 році представляла індустрію моди на саміті G7 у Корнуоллі, Англія. Напередодні саміту король Чарльз III (тоді ще принц) зібрав деяких із найвпливовіших виконавчих директорів і керівників компаній, зокрема Маккартні, щоб зустрітися зі світовими лідерами та організувати "скоординовані дії для боротьби зі зміною клімату".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.