До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Солістка гурту KAZKA виконала гімн України в центрі Нью-Йорка

Сьогодні, 24 березня, у центрі Нью-Йорка підняли синьо-жовтий прапор нашої країни, який майорітиме поряд з прапором США на честь боротьби і віри у незалежність України. Мер Нью-Йорка Ерік Адамс зазначив, що прапор висітиме в центрі міста до дня, коли Україна переможе у війні з Росією. Підняття державного прапора завжди супроводжується гімном, який цього разу виконала українська співачка Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA. Олександра нині перебуває в США й намагається всіма зусиллями допомогти Україні – вона ходить на мітинги та розповідає світу про свою країну.

"Велика честь для мене виконати гімн України з нагоди історичної події – підняття українського прапора в самому центрі Нью-Йорка. Прапор України майорітиме поряд з прапором США на знак боротьби і віри у незалежність нашої країни та мирного народу. Наш синьо-жовтий символ волі й любові до своєї землі висітиме в центрі міста до дня, коли Україна переможе у війні з росією. Дякую мерові Нью-Йорка Еріку Адамсу й кожній людині, яка підтримує українців у США. Наша місія тепер – бути об’єднаними, як ніколи, щоб протистояти злу й гідно показувати, що вільні народи єдині, попри океан, який нас розділяє! Дякую!" – написала Олександра на своїй сторінці в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.