До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна й A$AP Rocky провели разом різдвяні свята

Схоже, що серед зірок з’явилася ще одна закохана пара. Кілька тижнів тому Ріанна прилетіла на свою батьківщину в Барбадос, щоб відсвяткувати там різдвяні свята разом зі своєю сім’єю. Цього разу компанію співачці склав відомий репер A$AP Rocky, який прилетів, щоб познайомитися з батьками Ріанни. Пара не підтверджує чуток про свій роман, проте все має більш ніж очевидний вигляд. Після приїзду в Барбадос Рірі й Ракіма Маєрса бачили на набережній по дорозі на круїзний катамаран. Вони йшли, побравшися за руки. Крім того, для своїх образів вони вибрали парні чорні вбрання й золоті прикраси.

Нагадаємо, що Ріанна й A$AP Rocky знайомі вже понад вісім років, але чутки про їхній роман почали ходити на початку 2020 роки, коли співачка розірвала стосунки з колишнім коханим, арабським мільйонером Хасаном Джамілем. Як повідомляє джерело, A$AP Rocky вже давно закоханий у Ріанну, однак співачка тривалий час ставилася до нього лише як до друга й тільки тепер побачила в ньому потенційного бойфренда. "Їй дуже комфортно поруч із ним, тому що вони давно знайомі. Ріанна також відчуває з ним особливий зв’язок, тому що його батько теж родом з Барбадосу", — поділилося джерело.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.