До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Кетрін вперше за пів року з'явилася на публіці

Кетрін, принцеса Вельська, вперше з'явилася на публіці після новин про те, що останні кілька місяців вона бореться з онкологією та проходить хіміотерапію. Про свою появу після кількамісячної паузи вона оголосила напередодні увечері.

Принцеса Кетрін, 15 червня 2024
Принцеса Кетрін, 15 червня 2024

Реклама

Разом з іншими членами королівської родини принцеса Кетрін бере участь у церемонії винесення прапора на честь офіційного дня народження короля Чарльза ІІІ. Цього дня відбувається урочисте розведення варти з виносом прапора гвардійського полку, який несе вартову службу в Букінгемському палаці.

Принцеса Кетрін з дітьми, 15 червня 2024
Принцеса Кетрін з дітьми, 15 червня 2024

Для заходу Кейт Міддлтон обрала елегантний та лаконічний образ — монохромну сукню-футляр британського бренду Jenny Packham, прикрашену чорно-білим бантом, та капелюшок Philip Treacy.

Нагадаємо, що Trooping the Colour — церемонія у виконанні представників збройних сил Британії та Співдружності. Традиції параду сягають XVII століття, а від 1748-го Trooping the Colour відзначається в офіційний день народження британського монарха у червні. Це одна з найважливіших подій в календарі королівської родини. Цього року в параді беруть участь приблизно 1500 солдатів та 200 коней. Музичний супровід церемонії забезпечують 400 професійних музикантів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.