До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому діти Мадонни – майбутні зірки

Мадонні 60 років, її кар'єра переповнена фільмами, кліпами, альбомами, концертними турами, сотнями вечірок і десятками коханців. Тим, хто знає пісні Медж напам'ять, але не стежить за її особистим життям, навіть на думку не спаде, чи є у неї діти. З такою-то насиченою кар'єрою! Але ні, у Мадонни вони є, і їх шестеро: Лурдес Марія Чікконе Леон, Рокко Річі, Девід Банда Чікконе-Річі, Мерсі Джеймс, Естер Чікконе і Стелла Чікконе.

Свою першу доньку, Лурдес, вона народила від спортсмена Карлоса Леона 1996 року. Батьком сина Мадонни, Рокко, 2000 року став її чоловік, режисер Гай Річі. Пізніше пара усиновила хлопчика Девіда. 2009 року Мадонна удочерила Мерсі з притулку в Малаві. У лютому цього року вона удочерила дівчаток-близнят Естер і Стеллу. Діти співачки цілком можуть стати такими ж відомими, як їх мама. Лурдес є обличчям рекламної кампанії аромату Pop бренду Stella McCartney і музою Александра Венга. Син Луїзи Чікконе, Рокко поки знаменитий тільки арештом за вживання наркотиків. Молодші діти Мадонни активно займаються музикою, і за словами співачки, – у них велике майбутнє.

Реклама

<b>kids42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.