До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Грейс Келлі, 10-та княгиня Монако

Протисонцеві окуляри, шовкові хустинки-каре, широкі лляні спідниці і обтислі білі сорочки — стиль головної голлівудської принцеси, яка народилася 12 листопада 1929 року, не змінювався роками упродовж усього її життя. Варто додати, що і зараз класичні прийоми Грейс Келлі мають сучасний і переконливий вигляд.

І якщо для кіно її одягали легендарні костюмери "Метро Голдвін Маєр" Едіт Гед і Гелен Роуз, то в реальному житті княгиня Монако справлялася сама. Образами Грейс Келлі можна не лише нескінченно милуватися, а й надихнутися для складання власного гардероба.

Реклама

Бавовняну сукню з широким подолом, солом'яний капелюх і широкий шкіряний пояс можна знайти без жодних труднощів. До того ж такий комплект личитиме будь-якому типу фігури. До слова, Грейс Келлі не часто носила капелюхи, замість цього полюбляла підв'язувати волосся шовковими хустками або надягати складні орієнтальні тюрбани.

Елегантність Келлі завжди полягала в простоті силуетів, відчутті міри і чудовому розумінні свого кольоротипу. Білий жакет в поєднанні з сукнею кольору ментолового морозива — ідеальний варіант для не дуже спекотного літа, або для заходу, дрескод якого передбачає не надто багато оголеної шкіри.

V-подібний викот додає спортивного духу елегантному літньому вбранню. Спокійна пісочна гама, традиційний силует new look і мінімум аксесуарів — із них лише протисонцеві окуляри і хустка на волосся. Грейс Келлі майже неможливо уявити обвішану прикрасами, наче новорічна ялинка.

Бавовняні еспадрильї і широка лляна спідниця, біла строга блуза і нейтрального відтінку маленький кардиган, незмінні сонячні окуляри і пояс, що акцентує на талії, — прості елегантні речі є чудовою базою для гардероба.

І знову еспадрильї і шовкова хустка, пояс і гострий комірець сорочки, штани із завищеною талією і тонкий браслет — головні кити майже всіх образів Грейс Келлі поза урочистими заходами ще точно слугуватимуть референсами кілька десятиліть.

<b>грейс келли предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.