До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Пенелопа Крус у костюмі Chanel

Якщо й варто у щось вкладати кошти, так це в позачасову класику, наприклад, у спідничний костюм Chanel. Пенелопа Крус дотримує саме цього правила у виборі одягу. Відома актриса й амбасадорка французького модного дому для виходу в перший день 78-го Венеційського кінофестивалю вибрала білий твідовий костюм Chanel. Пенелопа вдягнула білу мініспідницю і жакет із синьою картатою підкладкою в поєднанні з базовою футболкою, елегантними атласними босоніжками й сумкою Boy, знаковим аксесуаром модного Дому.

Пенелопа Крус у Chanel

Культовий твідовий спідничний костюм, який створила француженка Габрієль Шанель, вперше було продемонстровано 1925 року на невеликому показі в бутику бренду на вулиці Rue de Cambon в Парижі. Відтоді він став символом елегантного стилю й свободи для жінок. Серед прихильниць твідового костюма Chanel були такі дівчата, як принцеса Діана, Джекі Кеннеді й Бріджит Бардо. Через майже 100 років класична двійка залишається позачасовим елементом гардероба й має попитом серед зірок сучасності.

Пенелопа Крус у Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.