До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове сузір'я: перший вихід Дуа Ліпи і Анвара Хадіда

Коли справа стосується відносин, стара приказка стверджує: "Протилежності притягуються". Але в питаннях стилю знамениті пари вибирають більш уніфікований підхід. Так, Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес, Пріянка Чопра і Нік Джонас – є наочними прикладами зіркових пар, які завжди координують свої вбрання: і для щоденних прогулянок, і для офіційних виходів. Сім'я Бібер хоч і не носить парні ансамблі, але обоє у ній воліють гранж і вуличний одяг.

Дуа Ліпа і Анвар Хадід

Минулих вихідних список найстильніших пар поповнив союз Дуа Ліпи і Анвара Хадіда. Закохані з'явилися разом на концерті в лондонському Гайд-парку. Для свого дебюту пара склала стильні образи. На Ліпі був об'ємний спортивний кардиган "Торонто Блю Джейс" у комбінації з високими штанами пісочного відтінку хакі, золоті прикраси і чорна поясна сумка. Тим часом Хадід вибрав стьобану куртку оливкового відтінку хакі, що доповнювала образ його обраниці, сорочку і чорні штани.

Реклама
Дуа Ліпа і Анвар Хадід

Зважаючи на те, що і Ліпа, і Хадід – активні гравці на модній сцені: Анвар – модель, а Дуа часто носить дизайнерські речі (і українських брендів теж) – цей перспективний роман, безумовно, тішитиме і яскравими образами. І якщо врахувати, що їхній перший вдалий вихід стався в звичайний день, то можна тільки уявити, який вигляд пара матиме на формальній червоній доріжці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.