До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Новий стиль Зендеї: лондонський шик замість голлівудського гламуру

Здається, ми звикли бачити Зендею лише на червоних доріжках та у великих рекламних кампаніях. Однак останнім часом зірка вирішила змінити свій ритм життя і насолодитися спокоєм Лондона.

Зендея вперше за довгий час не просуває фільм, серіал чи якийсь партнерський проєкт. Актриса вирішила оселитися в західному Лондоні зі своїм бойфрендом Томом Голландом і насолоджується звичайним життям: їздить на велосипеді, прогулюється парком, ходить у супермаркет, відвідує місцеві кафе. Замість блискучих суконь та галасливих вечірок, папараці все частіше фотографують Зендею в буденності.

Цікаво спостерігати, як одна з найвідоміших жінок світу насолоджується простими радощами життя в місті. Наприклад, вихідними Зендею помітили на ринку в Ноттінг-Гілл у кроп-топі Agolde, штанах Beare Park, в'язаних балетках Bottega Veneta та з мініатюрною сумкою Louis Vuitton. Єдине, що могло б бути більш лондонським, ніж цей образ, це сумка з магазину Ottolenghi — локального делікатесного магазину. У будь-якому випадку такий простий і стильний образ підкреслив її нове захоплення лондонським життям.

Цей період переосмислення себе демонструє, що навіть найяскравіші та найпопулярніші зірки прагнуть простоти й комфорту. Зендея доводить, що щастя можна знайти не лише у світлі софітів, а й у звичайних буднях. Її приклад безумовно надихає на пошук балансу між кар’єрою та особистим життям.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.