До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невдалий вибір: куртку Меланії Трамп піддали критиці

Зазвичай, виходи Меланії Трамп у світ супроводжують захоплені відгуки шанувальників. Візитною карткою першої леді США стали елегантні сукні-футляри і туфлі-човники. З чим Меланії ще потрібно розібратися, так це з доречністю її вбрань в тій чи іншій ситуації. Останній прокол трапився в під час візиту дружини президента США в Техас, де розташований центр тимчасового утримання дітей нелегальних іммігрантів.

Меланія Трамп в Техасі
Меланія Трамп в куртці Zara

Увагу громадськості привернула болотна парка Меланії Трамп іспанського ритейлера Zara, вартістю $39. Якби не гасло на куртці, вбрання можна було б навіть похвалити за бюджетність. Напис "I really do not care. Do you?", що перекладається як "Мені справді все-одно, а Вам?", став насмішкою в цій ситуації. Незабаром пані Трамп змінила куртку на нейтральну молочну сорочку з кишенями.

Реклама
Меланія Трамп в Техасі

Своїм прикладом перша леді США показує, що один з важливих трендів останніх сезонів – гасла на одязі – потребує інструкцій із застосування. Нагадаємо, що в серпні минулого року Меланія Трамп також опинилася в центрі скандалу, коли прилетіла на зустріч з жертвами урагану Гарві "на шпильках".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.