До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наомі Кемпбелл уперше показала дочку

Міжнародні видання Vogue і далі знайомлять своїх читачів з новими березневими номерами, присвяченими темі тіла. Зіркою британської обкладинки стала топмодель Наомі Кемпбелл, яка вперше показала новонароджену дочку. Вперше закарбувати британку в ролі матері команда Vogue довірила легендарному Стівенові Мейзелу.

В інтерв’ю виданню Наомі Кемпбелл розповідає про свою 9-місячну донечку, яка з’явилася на світ завдяки послугам сурогатної матері. "Мені пощастило, що моя дитина любить подорожувати, так само як і я — ніякого плачу під час злету й приземлення, — гордо каже модель. — Вона хороша дівчинка: чудово спить, майже ніколи не плаче, і мені сказали, що вона дуже уважна для свого віку. Ще ми багато сміємося. Іноді мені здається, що вона відразу почне ходити, без періоду повзання. Також ми можемо вже похвалитися шістьма зубиками". Імені доньки Кемпбелл поки не повідомляє громадськості. Найімовірніше, вона зробить це у власній книжці, яка вийде невдовзі.

Реклама

Саме знімання для британського Vogue було подібне до зустрічі старих друзів, адже Кемпбелл і Мейзел знайомі вже 35 років. Вони познайомилися в грудні 1986 року й відтоді неодноразово працювали разом, але саме це знімання для них особливе, адже Кемпбелл уперше стала матір’ю.

Також в інтерв’ю Наомі розповідає про дружбу зі своїми колегами по модельному цеху — Крісті Тарлінгтон, Ліндою Євангелістою і Сінді Кроуфорд, яких на початку 1990-х називали супермоделями. Деякі з них одними з перших побачили Кемпбелл з новонародженою дочкою, а тепер вони всі разом працюють над новим проєктом Apple TV, присвяченим старту їхньої кар’єри. Про нове покоління моделей вона також згадує. Все інтерв’ю можна прочитати на сайті британського Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.