До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які чоботи вибирає Емілі Ратаковскі цієї зими

Влітку топмодель Емілі Ратаковскі часто можна помітити в зручних кросівках, яких в її гардеробі десятки, якщо не сотні, але в осінньо-зимовий період модниця перемикає фокус уваги на високі чоботи. У 2021 році вона потрапила в об’єктиви папараці щонайменше в 10 різних парах чобіт — від високих козаків до моделей із широкими халявами. В її арсеналі є класичні чорні чоботи на низьких підборах Jimmy Choo Cadees, ковбойські чоботи Isabel Marant Lestanys, а також модні моделі з фактурним тисненням Paris Texas.

Емілі Ратаковскі в чоботах Stuart Weitzman Parton

До колекції чобіт Емілі Ратаковскі входять як моделі сегмента люкс, так і взуття з масмаркету, яке вона вміло поєднує зі своїм осінньо-зимовим гардеробом. Для виступу на шоу Saturday Night Live вона з’явилася в топі Saint Laurent з пір’ям, джинсах Citizens of Humanity і дотепних чоботах Schutz. Пізніше Емілі закарбували на знімках у чоботах By Far Stevie, що вдало доповнили її молочний ансамбль, потім вона перевзулася в чоботи Paris Texas Kiki, коротку мініспідницю та трикотажний джемпер. Не менш ефектним став її вихід у високих козаках Zara, які вона поєднала з блакитними джинсами, білою водолазкою й маскулінним жакетом. Найулюбленіші чоботи Емілі Ратаковскі представлені в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.