До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модель з обкладинки: Роуз Деніелс

"Я повинна бути смішною, просто "hot" не мій варіант", розповідає Роуз Деніелс, героїня жовтневої обкладинки Vogue UA.

За перший рік життя в Нью-Йорку уродженка міста Джексона, штату Міссісіппі, Роуз Деніелс потрапила в об'єктиви добірного списку фотографів (Гарлі Веір, Стеф Мітчелл, Зої Гертнер, Даріо Кателлані, Аласдер Маклілан, Ранкін), зробила кампейни Marc Jacobs Beauty, Prada і Miu Miu і закохала в себе Кеті Гранд. У ювілейному номері Love Magazine вона зайняла сусідні сторінки з Хлое Севіньї і Джемі Бошер, а за кілька місяців до цього написала для Love Magazine жартівливий гороскоп, який сама ж продекламувала на відео в бузковому капелюсі мага. Навіть агент Деніелс з Viva London пророкує їй велике майбутнє в комедійному жанрі.

Реклама

Роуз зовсім не схожа на типову модель. У неї тонке почуття гумору, вона щодня радує індустрію дотепними підписами в своєму Instagram @donniedarkeaux, грає на п'яти музичних інструментах, пише музику, натхненна Deep Purple, і короткі розповіді. За гнучкий розум і відкритість до всього нового вона дякує батькам, згадує їх підтримку щодо всіх її ідей і довгі сімейні бесіди про мистецтво і літературу.

"Я взагалі не сприймала моделінг серйозно і збиралася вступати на магістратуру – вчитися письменницької майстерності. Але мій агент з Джексона відвезла мене в Нешвілл на кастинг, де були представники всіх крутих агентств. Жуючи куплені на заправці іриски, я сяк-так відповідала на запитання в дусі "Навіщо вам це?" і "Що ви хочете від кар'єри?", а потім агент з DNA Models запросила нас усіх на сніданок, і зі мною підписали контракт. Я прийшла додому і сказала своїй дівчині, що переїжджаю в Нью-Йорк. Це змінило моє життя. Можливості не можна упускати, магістратуру я можу закінчити в будь-який момент".

У Нью-Йорку Роуз живе в Парк-Слоуп зі своєю вже новою дівчиною Морган Мейхер, яка працює в кастинг-агентстві Аніти Біттон Establishment і талановито фотографує на плівку. Перші кадри їх з Роуз спільного проекту, зняті в Нью-Мексико для Vogue UA, – на цій сторінці, а останню розповідь Деніелс Scrambled Eggs можна прочитати на сайті Vogue.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.