До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модель Людмила Ткаченко — про кар’єру в США, власний модний бренд і йогу

Українська модель Людмила Ткаченко нині активно розвиває кар’єру в США, де не тільки знімається для найрізноманітніших брендів, а й встигла запустити власний. Ми розпитали в неї всі подробиці.

Людмила Ткаченко
Про переїзд до США

Я завжди відчувала в собі потяг до великих масштабів і тому вирішила розвиватися професійно саме в США. На переїзд мене надихнуло бажання відкривати для себе щось нове, постійно рости й розвиватися, вивчаючи водночас іншу культуру. Коли досягаєш успіху в США, то перед тобою відкривається весь світ. Це почуття й змусило мене спробувати свої сили абсолютно в новій для себе країні.

Реклама
Костюм Afffair, прикраси Ninna York Jewelry, взуття United Nude
Про роботу моделлю

Робота моделлю — це робота з людьми, постійна комунікація й безперервний творчий потік. Я щаслива, що завдяки цій професії змогла познайомитися з дуже талановитими й креативними особистостями. Також моделінг — це часті подорожі в незвичні місця для знімання. Однак важливо пам’ятати, що в цій професії надзвичайно цінні такі якості, як дисципліна й самоорганізація. Це стосується і роботи з брендами, і ставлення до себе. Постійні перельоти, недосипання, збої в режимі харчування рано чи пізно починають впливати на загальне самопочуття, тому моделі мають навчитися дуже грамотно планувати свій час і дбати про себе.

Сукня Lever Couture, взуття Saint Laurent, сережки Androhmeda Jewellery, каблучка Ninna York Jewelry, колготки Wolford

Сукня Atousa Ghanizadeh, корсет Ritual, взуття Thom Solo, каблучки Ninna York Jewelry
Про власний бренд одягу

Я вже 10 років практикую йогу й саме захоплення нею надихнуло мене на заснування бренду одягу для йоги Flexupusa. Вже багато років йога дарує мені гарний настрій, гармонію й допомагає зв’язатися зі своїм внутрішнім світом. Цими інсайтами я хочу поділитися і з іншими жінками, які в круговерті повсякденних справ дуже часто забувають про себе та свої права. Головна ідея Flexupusa — це розширення прав жінок, адже далеко не у всіх країнах вони мають хоча б частину тих можливостей, що й у чоловіки. Спільно з добродійним фондом у Лос-Анджелесі ми організовуємо марафон на підтримку жінок у всьому світі. Він відбудеться наприкінці травня на Venice beach і триватиме під гаслом Woman support woman.

Пальто Jovana Louis, топ Alabama Blonde, корсет Graham Cruz, штани Kim O x J Bolin, взуття United Nude, прикраси Androhmeda Jewelry
Про життєві принципи

Завжди вірити в себе. Приймати поразку як науку й завжди далі прямувати до своєї мети. Любити й цінувати себе і ближніх. Бути завжди вдячної за все, навіть найменше. Завжди вірити, що ти гідна найліпшого. Любити своє життя та втілювати свої мрії в реальність. Завжди знаходити позитив у всьому. Насолоджуватися життям і приносити позитив у життя інших людей.

Сукня Lever Couture, сережки Ninna York Jewelry
Про фінансову незалежність жінок

Панує думка, що жінка й чоловік по-різному ставляться до фінансових потоків у житті: чоловіки заробляють гроші, а жінка приваблює заробіток. Я з такою поставою питання не згодна. Вважаю, що чоловік і жінка повинні мати змогу розвиватися однаковою мірою, розкриваючи свої таланти та здібності. Саме з цими думками я створювала свій бренд, щоб бути прикладом для інших жінок, які тільки наважуються на власний бізнес.

Сукня Lever Couture, взуття United Nude, прикраси Androhmeda Jewelry
Про плани на 2021-й рік

Хочу знятися в кіно й активно розвиваю свою компанію FlexupUSA, з якою ми плануємо провести ще кілька доброчинних марафонів. Після Лос-Анджелеса думаємо вирушити до Маямі.

Сукня Atousa Ghanizadeh, корсет Ritual, взуття Thom Solo, каблучки Ninna York Jewelry

Model: Ludmila Tkachenko @mylatkachenko

PR: Maria Borovenska @mariborovenskaya

Photographer: Dylan Perlot @dylanperlot with @exclusiveartists

Creative Directors: Dylan Perlot x Dina Vibes

Talent: Liudmyla Tkachenko @mylatkachenko

Wardrobe Stylist: Dina Vibes @dinavibes_

Make-up Artist: Francesca Martin @francesamartin.makeup using @diormakeup

Hairstylist: Tania Becker @taniabecker using @oribe

Videographer: Nihal Ruparel @tintedtakes

Photo Assistant: Michelle Terris @mterrisphoto

Special thanks: Sharon Martin @sharonliannemartin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.