До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Царська справа: Меган Маркл вручила премію The Fashion Awards

Щороку в Albert Hall (Лондон) збираються не тільки місцеві представники fashion-спільноти, а й ключові гравці з усього світу, щоб вручити премію The Fashion Awards. Цього разу церемонію відвідали Сінді Кроуфорд з сім'єю, Роузі Гантінгтон-Вайтлі, Вікторія Бекхем, Клер Вейт Келлер, Розамунд Пайк, Ріта Ора та інші. Великим сюрпризом став візит Меган Маркл, яка зараз перебуває в особливому стані.

Герцогиня Сассекська на церемонії вручення премії The Fashion Awards 2018

Герцогиня вийшла на сцену, щоб вручити статуетку дизайнеру Клер Вейт Келлер, творцеві її весільної сукні. Для церемонії Меган Маркл очікувано вибрала чорне вбрання асиметричного крою Givenchy, туфлі Tamara Mellon і браслети Pippa Small. "Для мене велика честь бути тут і брати участь у нагородженні британських дизайнерів в моєму новому будинку – у Великій Британії", – так свій візит в Albert Hall прокоментувала дружина принца Гаррі. До слова, вчора стало відомо, що герцогиня Сассекська 2018 року потрапила в номінацію "Людина року" за версією журналу Time.

Герцогиня Сассекська на церемонії вручення премії The Fashion Awards 2018
Герцогиня Сассекська і Клер Вейт Келлер на церемонії вручення премії The Fashion Awards 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.