До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи актриси Керрі Вашингтон на червоних доріжках

Американська акторка й політична активістка Керрі Вашингтон 31 січня відзначає день народження — їй виповнюється 47 років. Найбільшу популярність їй принесли ролі у фільмах "Рей", "Фантастична четвірка" і "Джанго звільнений". Також на старті кар'єри вона виконала головну роль у драматичному телесеріалі "Скандал", присвяченому політиці. Проте сьогодні поговоримо не про її кар'єру, а про почуття стилю.

Керрі Вашингтон в Altuzarra

Керрі Вашингтон — одна з тих знаменитостей, за світськими виходами якої хочеться захоплено спостерігати, черпаючи натхнення в її образах. Вона не боїться експериментів зі стилем і має однаково гармонійний вигляд як у зухвалому вбранні з відкритою лінією декольте, так і в романтичних сукнях у квітковий принт. У гардеробі актриси можна зустріти вбрання багатьох легендарних брендів, серед яких: Dolce & Gabbana, Versace, Altuzarra, Elie Saab, Oscar de la Renta і Ralph Lauren. На червону доріжку премії Tony Awards у 2018 році Керрі вдягла блискучий комбінезон Versace зі сміливим V-подібним декольте і шлейфом, у 2018 році на балі Інституту костюма Met Gala підкорила всіх своєю золотистою стриманою сукнею Ralph Lauren. Vogue.ua. зібрав найкращі виходи Керрі Вашингтон на червоних доріжках.

Реклама

<b>Керри вашингтон красная дорожка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.