До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Майлі Сайрус на червоних доріжках

23 листопада святкує день народження американська співачка й актриса Майлі Сайрус — дівчині виповнюється 31 рік. Популярність Майлі здобула ще в юнацькому віці завдяки головній ролі в підлітковому серіалі "Ханна Монтана". Тоді Сайрус стала кумиром для багатьох тинейджерів і почала свою сольну кар’єру. Що дорослішою ставала Майлі, то помітніше змінювався її стиль. З класичного діснеївського дівчати вона перетворилася на панк-рок-зірку. Зараз образи Сайрус помітно змінилися на краще, вона дедалі частіше стала вбиратися в одяг елегантних фасонів і класичних відтінків для виходів на червоні доріжки. Проте не забуває про відмітні ознаки свого стилю: блискучі й грубі фактури, зухвалі вирізи та інші елементи, властиві стилям гранж і рок-гламур.

Майлі Сайрус у Saint Laurent

Не дивно, що гардероб Майлі помітно змінився. Тепер за її світські виходи відповідає Симона Аруш, яка раніше опікувалася стилем Кім Кардаш’ян. Під чуйним проводом Симони Майлі вдягає брючні костюми на голе тіло, сукні з оксамиту, шовку й леліток із зухвалими вирізами або довжини міні. На вечірці Vanity Fair 2019 Сайрус приміряла блискучу максісукню Saint Laurent, а на Met Gala 2018 зробила ставку на шовкову сукню з відкритою спиною Stella McCartney. Нині ж у гардеробі співачки сусiдять стримані та елегантні образи з ноткою глем-року в дусi 1980-х.

Реклама

Vogue.ua зібрав найкращі виходи Майлі Сайрус на світських подіях.

<b>Майлі Сайрус на "Греммі" 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.