До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Карлі Клосс на червоних доріжках

Американська супермодель Карлі Клосс 3 серпня відзначає день народження — їй виповнюється 31 рік. За свою модельну кар’єру Карлі брала участь у шоу багатьох модних Домів, серед яких Gucci, Chanel, Givenchy, Valentino, Versace; знімалася для обкладинок світових глянцевих видань і ставала амбасадоркою багатьох марок у сфері моди та б’юті. Нині життя Клосс набуло нових барв: у жовтні 2018 вона вийшла заміж за венчурного інвестора Джошуа Кушнера, з яким зустрічалася шість років, в березні 2021 народила свого первістка, хлопчика, на ім’я Леві Джозеф, а кілька тижнів тому — другу дитину, теж сина. Попри відсутність моделі на подіумах, Карлі й далі співпрацює з брендами — нині вона обличчя косметичної марки Estee Lauder, а також випускає лінію спортивного одягу в колаборації з adidas.

Карлі Клосс

На світських заходах Карлі завжди має бездоганний вигляд. Супермодель добре знає усі свої переваги, які вміє гарно підкреслити. Високий зріст і струнка фігура дають змогу Клосс одягати силуетні сукні, що створюють ефект "нескінченних ніг", напівпрозорі сукні з блиском, речі з відкритою спиною, а також з розрізом біля стегна або з незвичними вирізами на талії. Сьогодні, з нагоди дня народження супермоделі, Vogue.ua зібрав найкращі виходи Карлі Клосс на червоних доріжках.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.