До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи іменинниці Ель Фаннінг на червоних доріжках

9 квітня свій день народження святкує голлівудська принцеса Ель Фаннінг. Знаменитій американській актрисі й молодшій сестрі Дакоти Фаннінг виповнюється 22 роки. Попри свій юний вік за плечима в Ель безліч успішних ролей, адже свою кар’єру вона розпочала в три роки. Серед найвідоміших картин за участю Ель Фаннінг: "Малефісента", "Вавилон", "Дежавю", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Супер 8" і "Неоновий демон".

Эль Фаннінг

Образ невинної дівчини з білявим волоссям і ангельським обличчям міцно закріпився за Ель у Голлівуді. Найчастіше на червоних доріжках вона з’являється в романтичних і ніжних сукнях з тюлю, а також ставить на квіткову вишивку, рюші й рослинні аплікації, подібно до своєї екранної героїні — лісової принцеси Аврори з фільму "Малефісента". Проте останнім часом колекція світських виходів актриси поповнилася кількома новими образами для Ель, серед яких убрання в стилі New Look, оксамитова сукня-рибка й силуетна сукня на одне плече зі сріблястих паєток. Vogue.ua зібрав найкращі образи іменинниці Ель Фаннінг на червоних доріжках.

Реклама

<b>Эль фаннинг красная дорожка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.