До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Джулія Фокс — нова дівчина Каньє Веста

Днями Каньє Вест офіційно вийшов у світ зі своєю новою дівчиною Джулією Фокс — пара завітала на Тиждень високої моди в Парижі, де охоче відвідує покази улюблених дизайнерів. Розповідаємо, що треба знати про нову супутницю американського репера, до якої сьогодні прикута увага всього світу.

Каньє Вест і Джулія Фокс

Недарма Каньє Веста називають справжнім Пігмаліоном — він уміє цілком змінити людину поруч із собою, буквально "оживити" її. Так колись сталося з Кім Кардаш’ян, що перетворилася поруч із ним на модну ікону, так відбувається і з Джулією Фокс, яка тільки-но з’явилася на орбіті Веста. Виявляється, пара познайомилася не дуже давно — їхня доленосна зустріч відбулася напередодні Нового року.

Реклама
Каньє Вест і Джулія Фокс

Джулія Фокс народилася в 1990 році в Мілані в італійсько-американській родині, провівши перші роки життя з дідусем. У віці шести років вона вирушила з батьком до Нью-Йорка й потім росла на Мангеттені. За словами самої дівчини, в житті вона перепробувала безліч різних професій — продавала морозиво й солодку випічку, працювала у взуттєвій крамниці, а під час навчання в старшій школі навіть спробувала себе в ролі домінатрикс, щоб заробити грошей. Відтак захопилася фотографією й моделінгом, встигла випустити два фотоальбоми й навіть знятися на обкладинці Playboy. Пробувала вона свої сили і в бізнесі, запустивши з подругою бренд в’язаних речей Franziska Fox, та потім усе одно сфокусувалася більше на творчій роботі. В одному з інтерв’ю Фокс розповіла, що для своєї виставки картин R.I.P. Julia Fox у 2017 році навіть використовувала власну кров.

Джулія Фокс

Зламним моментом у її творчому пошуку став 2019-й, коли вона знялася у фільмі "Неограновані алмази", в якому її партнером по знімальному майданчику став актор Адам Сендлер. Цю стрічку як одну з 10 найкращих фільмів 2019 року відзначила Національна рада кінокритиків США, а саму Джулію Фокс за роль у драмі номінували на премію Gotham Awards в категорії "Акторський прорив".

Джулія Фокс

Особисте життя дівчини не менш насичене. Торік вона стала матір’ю, народивши первістка від чоловіка Пітера Артем’єва — приватного пілота з Нью-Йорка. Невдовзі пара розлучилася, а Фокс зустріла Каньє Веста, про що сама розповіла в подробицях журналу Interview: "Я зустріла Каньє в Маямі напередодні Нового року, він виявився дуже милим і навіть кумедним, змусивши мене й моїх друзів весь час сміятися поруч із ним. Нам захотілося зберегти цю енергію між нами, тож ми вирішили повернутися до Нью-Йорка, щоб відвідати показ п’єси "Гра в раба". Літак Каньє прилетів до Нью-Йорка о 18.00, а вистава розпочиналася за годину — я не сподівалася, що в нього вийде встигнути, але помилилася. Він був вчасно, і ми провели чарівний вечір разом. Потім вирушили до ресторану Carbone, і це був тільки початок всіх сюрпризів... Ще в нього був підготовлений готельний номер, де було повно одягу для мене... Не знаю, як він встиг все це підготувати. Я ж почувалася в цю мить Попелюшкою і подумала: якщо такі дива відбуваються вже на другому побаченні, чого ж сподіватися далі".

Каньє Вест і Джулія Фокс

Відверто про свої стосунки з Вестом Фокс розповідає у власному подкасті "Заборонений плід", позбавляючи таблоїди роботи. Наприклад, днями вона сміливо відповіла на всі звинувачення, пов’язані з нещирістю її почуттів. Актриса заявила, що все життя зустрічалася з мільярдерами, а до грошей і слави Каньє Веста їй нема діла. Як далі розвиватимуться ці стосунки, покаже час.

Каньє Вест і Джулія Фокс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.