До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на побачення: показує нова дівчина Каньє Веста Джулія Фокс

Минулий тиждень уся увага була прикута до нового роману Каньє Веста. Американський репер і колишній чоловік Кім Кардаш’ян неодноразово з’являвся в компанії Джулії Фокс — італо-американської актриси й моделі, що дебютувала 2019 року у фільмі "Неограновані коштовності". За цю роль її номінували на премію Gotham Awards в номінації "Актор-прорив". Днями Каньє і Джулія знову провели час разом — закохана пара вирушила на вечерю до ресторану Craig's. Для побачення Джулія вибрала байкерську куртку лондонського бренду KNWLS, який очолюють Шарлотта Ноулз і Александр Арсено. Свій образ дівчина завершила сірими джинсами й сумкою в стилі гранж.

Джулія Фокс

Самі дизайнери бренду KNWLS кажуть, що Джулія "уособлює впевненість і небезпеку" у вибраному образі — корсетній куртці Claw з колекції осінь-зима 2021/2022. "Насправді ми витратили дуже багато часу, щоб відшліфувати посадку куртки Claw, тож здорово, що настав такий важливий момент", — розповіла пара британському Vogue. "Ми хотіли зробити найприголомшливішу байкерську куртку, щось середнє між корсетом, бронею і гранжем, що добре сидить і має впізнавану текстуру шкіри".

Реклама

Раніше Джулія потрапила в об’єктив папараці в яскравому пальті Sies Marjan, темних штанах і чорних лакованих чоботах з гострими носками. Як сорочку Фокс одягнула топ Balenciaga з нейлону та спандексу з логотипом B на комірі. Пізніше тієї ж ночі Фокс змінила своє пальто Sies Marjan на велике чорне шкіряне пальто та продемонструвала свою маленьку сумку Balenciaga Hourglass. Але найсміливішим кроком стали чорні штани актриси, які сиділи низько на стегнах і демонстрували відкриті стринги Miaou.

Джулія Фокс і Каньє Вест

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.