До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто стануть хрещеними дитини герцогів Сассекських

Як повідомляють інсайдери, герцог і герцогиня Сассекські хочуть, щоб хресними їх дитини стали Джордж і Амаль Клуні. "Меган і Амаль тісно дружать не перший рік, тому Гаррі і Джордж теж стали добрими приятелями. Вони ближчі, ніж здається", – розповіло джерело. Дружба Меган і Амаль стала ще міцнішою після переїзду Маркл в Лондон. Саме Амаль допомагала їй освоїтися в новому місті. Також подружжя Клуні було присутнє серед перших гостей на весіллі Меган і Гаррі.

Джордж і Амаль Клуні на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі

Нагадаємо, що в середині жовтня королівська сім'я оголосила, що герцогиня Сассекська готується стати матір'ю. Народження дитини заплановане на квітень 2019 року. У зв'язку з новими обставинами принц Гаррі з дружиною вирішили покинути Кенсінгтонський палац. Відтепер вони житимуть в маєтку Frogmore, збудованому зовсім поруч з Віндзорським замком, і який є весільним подарунком королеви Єлизавети II. Будинок з 10-тьма спальнями стане офіційним для герцогів Сассекських, а сам Віндзорський замок займає особливе місце в історії їх молодої сім'ї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.