До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кріштіану Роналду – найпопулярніший користувач Instagram

Найпопулярнішим користувачем Instagram став португальський футболіст Кріштіану Роналду. Зараз на його сторінку підписані більше 150 мільйонів людей. Серед футболістів трохи відстають Неймар – у нього 108 мільйонів фанатів і Ліонель Мессі – трохи більше 105 мільйонів. Роналду вдалося обійти навіть таких insta-чемпіонів, як Селена Гомес (трохи більше 144 мільйони фоловерів) і Аріана Гранде (трохи більше 141 млн).

Фото: Instagram @cristiano

У fashion-світі одними з найвідоміших користувачів є Кім Кардаш'ян, у якої майже 124 мільйони підписників, а також її сестри Кайлі (122 мільйони) і Кендалл (101 млн). До речі, акаунт молодшої з сестер, який в загальносвітовому рейтингу посідає сьоме місце, є найдорожчим. Вартість одного рекламного поста від імені Кайлі Дженнер вже досягла 1 мільйона доларів. На другому місці співачка Селена Гомес (800 тисяч доларів) і Кріштіану Роналду (720 тисяч доларів).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.