До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардашян стала мамою втретє

Сурогатна мати, яку Каньє Вест і Кім Кардашян запросили виносити їх третю дитину, народила парі дівчинку. Ім'я новонародженої дівчинки поки не розголошується, але відомий вага – 3,375 кг.

Канє Вест і Кім Кардашян

Нагадаємо, що Кардашян ухвалила рішення скористатися послугами сурогатної матері через проблеми зі здоров'ям. Дівчина, якій дісталася ця роль, перший час не знала, хто є її замовником. Цю деталь Кардашян повідомила в одному зі своїх інтерв'ю, а також додала, що при цьому хотіла спілкуватися з нею, познайомитися ближче. Під час вагітності сурогатна мати, ім'я якої не розкривається, жила в приватному особняку під охороною. Джерела, близькі до пари, розповідають, що на самих пологах Кардашян і Вест не були присутні – це було побажання жінки, яка народжувала, з яким їм довелося погодитися. Нагадаємо, що в пари вже є двоє дітей – 5-річна донька Норт і син Сейнт Вест, який народився в грудні 2015-го.

Реклама

Читайте також:

Вічне сяйво: нові косметичні засоби від Кім Кардашян

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.