До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кайлі Дженнер чекає на другу дитину

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт очікують на поповнення в родині. Про це повідомляють американські таблоїди TMZ і Us Weekly.

Трэвис Скотт, Кайли Дженнер и их дочь Сторми ВебстерТревіс Скотт, Кайлі Дженнер і їхня дочка Стормі Вебстер

Новина про те, що Кайлі Дженнер вагітна, з’явилася в американських виданнях після кількох місяців інтернет-чуток про те, що Кайлі та Тревіс Скотт чекають на другу дитину.

Реклама

"Вона майже два роки намагалася завагітніти, — повідомило Us Weekly анонімне джерело. — Вона завжди хотіла ще одну дитину приблизно того ж віку, що і [її трирічна дочка] Стормі". Пара поки безпосередньо не підтвердила інформації про вагітність.

Цікаво, що ця новина з’явилася того ж дня, коли Кайлі опублікувала фото себе на повний зріст, яку BuzzFeed сприйняв як спростування чуток про вагітність. Але Кайлі давно заявляла про бажання зберігати особисте життя в таємниці, особливо коли вона була вагітна Стормі.

Кайлі та Тревіс кілька разів розлучалися і сходилися відтоді, як вперше почали зустрічатися у 2017 році, але станом на червень 2021 року вони перебували в стосунках. Того ж місяця Тревіс навіть назвав її "дружинонькою" у подячній промові.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.