До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається капсульний гардероб Вікторії Бекхем

17 квітня Вікторії Бекхем виповнюється 47 років. Вікторія пройшла довгий шлях формування себе як особистості. Вона зуміла стати не тільки успішною бізнесвумен, а й справжньою іконою моди сучасності. Якщо в юності вона вибирала довжину міні, провокаційні вирізи і строкаті принти Versace і Roberto Cavalli, то зараз в її гардеробі переважає вивірена класика – елегантні брючні костюми, монохромні образи, довжина міді та буржуазні блузи. Vogue.ua зібрав 5 ключових деталей капсульного позасезонного гардероба Вікторії Бекхем.

Вікторія Бекхем

Брючні костюми

Брючні костюми – основа гардероба Вікторії Бекхем. Модниця впевнена, що ідеально скроєна двійка стане в нагоді в будь-якій ситуації. Так, білосніжний варіант можна надіти на урочистий захід, а синій або сірий костюм підійде для повсякденних робочих буднів. У гардеробі Вікторії зараз можна зустріти десятки костюмів з брюками-кльош і все рідше приталені жакети і завужені брюки.

Реклама

<b>ВБ костюмы</b>

Эфектне взуття

З минулого життя Posh Spice залишилося лише яскраве й ефектне взуття, що зараз надає пікантності стриманому й елегантному гардеробу британки. Червоні човники, туфлі у відтінку фуксії та ботильйони-панчохи з відкритим носком у леопардовому забарвленні – саме те, що хочеться залишити назавжди в капсульному гардеробі Вікторії Бекхем.

<b>ВБ Обувь</b>

Монохром

Червоний, білий і чорний – три головні кольори в гардеробі модниці Вікторії. Причому Бекхем не тільки вміло їх поєднує з іншими відтінками, але й демонструє справжній майстер-клас із застосування монохромних образів. Вікторія з легкістю надягає як total-white і total-black образи, так і не боїться виглядати яскраво в червоних ансамблях. У Бекхем точно є чому повчитися.

<b>ВБ монохром</b>

Спідниці довжини міді

Елегантні й жіночні спідниці довжини міді – ще одна безперечна любов Бекхем. Якщо Вікторія вибирає не брючний костюм, то вона обов'язково зробить ставку на спідницю і не помилиться. У капсульному гардеробі дизайнера присутні картаті, шовкові та плісировані варіанти, які вона комбінує з розслабленими блузами, шкільними джемперами, прикрашеними принтом "Аргайл" і сорочками з відкладним комірцем.

<b>ВБ юбки</b>

Шовкова блуза

Для того, щоб стати на крок ближче до стилю Вікторії Бекхем, варто звернути увагу на шовкові блузи, яка вона просто обожнює. Це можуть бути блузи з романтичними рюшами, з жабо або бантами біля шиї в буржуазному стилі або просто однотонні варіанти з високим коміром у вікторіанському стилі. Бекхем пропонує їх комбінувати з високими брюками-кльош будь-якого відтінку й класичними чорними смокінгами.

<b>ВБ блузы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.