До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sweet 16: який вигляд має дочка Гвінет Пелтроу

14 травня дочці Гвінет Пелтроу й Кріса Мартіна минуло 16 років. Про це Гвінет повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото дорослої доньки Еппл Мартін. На знімку іменинниця Еппл позує в романтичній мінісукні, прикрашеній квітчастим принтом, і мило всміхається. Важко не помітити явну схожість з матір’ю. Еппл успадкувала від знаменитої актриси пряме світле волосся й стрункі довгі ноги.

Еппл Мартін

Гвінет Пелтроу написала зворушливі слова на честь дня народження Еппл і зазначила, що шалено щаслива бути її матір’ю. "Не можу повірити, що я дійсно це пишу, але щасливого 16-річчя, моя люба дівчинко. Ти — світло мого серця, ти — моя втіха. Ти дуже розумна, і в тебе найкраще почуття гумору. Я неймовірно рада бути твоєю мамою. Люблю наші вечірні розмови, коли ти мені розповідаєш, що в тебе на душі. Ти наполегливо працюєш, щоб отримати те, чого хочеш досягти, і в тебе є завзятість і відповідальність у повному обсязі. Мені страшенно пощастило бути твоєю матір’ю. Ти вродлива, добра молода дівчина. Спасибі, що вибрала мене. Я люблю тебе до Місяця й назад. Мені дуже шкода, що твій день народження проходить у таких обставинах, але, як завжди з тобою, ми знайдемо найкраще в усьому", — написала Пелтроу.

Реклама
Еппл Мартін

Актриса зрідка публікує фото з дочкою, а в самої Еппл закрита сторінка в Instagram, проте Vogue.ua зміг зібрати кілька фактів про дочку Гвінет Пелтроу. Незвичайне ім’я вибрав сам Кріс Мартін, пізніше присвятивши їй кілька пісень — "I Am Your Your Baby's Daddy" і "Speed ​​of Sound". Якось Гвінет зізналася на шоу Опри Вінфрі, що їй ім’я відразу сподобалося, оскільки воно навіювало їй "солодкі, цілісні й навіть біблійні" асоціації. Крім того, Еппл — дуже цілеспрямована дівчина. Вже нині вона працює в крамниці одягу й самостійно заробляє собі на життя, чим викликає гордість у своїх батьків.

Еппл Мартін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.