До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається гардероб Белли Хадід

Американська топ-модель Белла Хадід, зірка якої по-справжньому яскраво спалахнула трохи більше року тому, святкує 21-й день народження. За такий недовгий час вона встигла стати обличчям Dior Make-Up, взяти участь в шоу Victoria's Secret, прикрасити десяток модних обкладинок і ще більшу кількість разів пройтися подіумом. Однак шанувальники – а тільки в Instagram їх більше 15 мільйонів – люблять її не тільки за кар'єрні успіхи, а й за сміливий, та при цьом зрозумілий їм стиль. Vogue.ua поглянув, з чого складається гардероб іменинниці.

Денім

Беллу Хадід нерідко називають королевою деніму. Цей практичний, але при цьому незмінно ефектний матеріал вона вибирає частіше від інших. Джинси, куртки, сукні й комбінезони – фотографії Хадід точно надихнуть і на створення власного джинсового гардероба.

Реклама
Короткий топ

В одному з інтерв'ю Белла Хадід якось зізналася, що обожнює піцу й зовсім не дотримується дієти, але це ніяк не позначається на її стрункості. А фігуру, особливо тонку талію, модель показувати любить. Короткі топи – одна з ключових речей її гардеробу.

Клітинка

Цієї осені Белла Хадід й її стилісти несподівано для багатьох полюбили клітинку. Лише за місяць цей принт вони вибирали кілька разів, довівши, що класична клітинка може виглядати дуже й дуже сучасно.

Спортивний костюм

Попри те, що Белла Хадід любить і вміє у вигідних ракурсах демонструвати своє тіло, папараці нерідко фотографували її у найрізноманітніших спортивних костюмах. У дівчини їх дійсно багато – від класичних Adidas з лампасами з трьох смуг до бархатних моделей у найкращих традиціях моди 2000-х.

Головні убори

Беллу Хадід без перебільшення можна назвати амбасадором українського капелюшного бренду Ruslan Baginskiy. Саме після її появи в картузі з вишитими ініціалами RB про українців заговорив весь модний світ. Сьогодні серед прихильниць марки Кайя Гербер, К'яра Ферраньї та Олена Пермінова, але саме на Хадід вони мають найорганічніший вигляд.

"Голое" платье

Если в обычной жизни Белла Хадид часто одевается как обычная калифорнийская девчонка, то на красной дорожке нередко превращается в сексапильную искусительницу. В сети до сих пор обсуждают ее красное шелковое платье Alexandre Vauthier, в котором она появилась на Каннском кинофестивале в 2016 году, но после этого она предоставляла желтой прессе еще немало поводов для обсуждения.

Солнцезащитные очки

Солнцезащитные очки – еще одна обязательная часть образа Беллы Хадид. Как у жительницы Калифорнии, у нее в коллекции есть модели самых разных форм и оттенков – от треугольных очков в духе фильма "Матрица" до массивных цветных моделей, отсылающих к моде 1970-х.

Читайте также:

Образ дня: Белла Хадид в джинсах Ksenia Schnaider

Модный ориентир: Белла Хадид в сапогах Off-White

Белла Хадид названа моделью года

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.