До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2020: знаменитості, які стали батьками

Попри всі складнощі 2020 року, він подарував світові прекрасних дітей. Багато які зіркові пари стали батьками вперше, а хтось удруге й навіть утретє зміг відчути радість батьківства. Vogue.ua підбиває підсумки року й згадує зірок, у яких народилися діти, — від Джиджі Гадід і Зейна Малика до Ешлі Грем і Джастіна Ервіна.

Джо Джонас і Софі Тернер

22 липня 2020 року британська актриса Софі Тернер, що здобула популярність завдяки ролі Санси Старк у серіалі "Гра Престолів", і музикант Джо Джонас уперше стали батьками. У пари народилася дівчинка, яку назвали Вілла.

Реклама
Джо Джона і Софі Тернер
Джиджі Гадід і Зейн Малик

Джиджі Гадід і Зейн Малик уперше стали батьками. У ніч з 19 на 20 вересня у щасливої ​​пари з’явилася на світ дівчинка. На цю мить пара тримає в таємниці ім’я маляти й публікує світлини з донькою, прикриваючи її обличчя.

Ромі Стрейд і Лоренс ван Ліувен

4 грудня в топмоделі й "ангела" Victoria's Secret Ромі Стрейд і її коханого Лоренса ван Ліувена народилася на світ дівчинка, яку щасливі батьки назвали Мінт.

Хлої Севіньї і Сініша Макович

2 травня американська актриса Хлої Севіньї у віці 45 років уперше стала мамою. Щаслива подія в родині Хлої і її коханого Сініші Маковича — яскраве свідчення, що й після 40 можна відчути радість материнства. У пари народився хлопчик, якого звуть Ваня Севіньї Макович.

Ешлі Грем і Джастін Ервін

18 січня американська plus-size модель Ешлі Грем і кінорежисер Джастін Ервін уперше стали батьками — у пари народився хлопчик. "О 6 годині вечора в цю суботу наше життя змінилося на краще. Спасибі всім за підтримку й любов у цей неймовірний час", — написала Ешлі в Instagram.

Коко Роша і Джеймс Конран

Супермодель Коко Роша у свої 32 роки має не тільки успішну кар’єру, а й щасливе сімейне життя. Коко із чоловіком Джеймсом Конраном уже мають трьох дітей: п’ятирічну дочку Айон, дворічного сина Айвера та новонароджену Айлі. Дівчинка народилася 22 листопада в Нью-Йорку.

Лейтон Містер і Адам Броді

У вересні стало відомо, що зірка серіалу "Пліткарка" Лейтон Містер і її чоловік, актор Адам Броді, стали батьками вдруге. Подружжя ведуть закритий спосіб життя, проте про народження сина вдалося дізнатися — Броді поділився радісною новиною під час інтерв’ю на шоу The Fun Time Boys Game Night Spectacular. Нагадаємо, у щасливої ​​пари є ще дочка Арло.

Ілон Маск і Граймс

5 травня відомий підприємець Ілон Маск став батьком вшосте. Канадська співачка Граймс народила йому сина із загадковим ім’ям X Æ A-12. І якщо для Граймс це перша дитина, то в засновника Space X і Tesla є п’ятеро синів від ексдружини Джастін Вілсон.

Ілон Маск і Граймс
Кеті Перрі й Орландо Блум

Кеті Перрі й Орландо Блум прихильники яскравих заяв. Про вагітність співачки стало відомо з її кліпу на нову пісню Never Worn White, у якому Перрі з’явилася з кругленьким животиком. Новину ж про народження первістка пара повідомила через Instagram-акаунт організації UNICEF, послами якої вони є. 26 серпня в Орландо й Кеті народилася дівчинка Дейзі Голуб Блум.

Мілла Йовович і Пол Вільям Скотт Андерсон

У 44 роки актриса Мілла Йовович народила свою третю дочку від Пола Вільяма Скотта Андерсона. Дівчинка Осіана Ларк Елліот Йовович-Андерсон з’явилася на світ 2 лютого. Радісною новиною поділилася старша дочка актриси Евер Габо Андерсон на сторінці в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.