До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2017 року: найстильніші пари

Цього року кілька відомих пар показали, що пов'язують їх не тільки почуття, але й мода. Наприклад, Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес зійшлися в лютому, а незабаром з'явилися разом на Met Gala, в дуеті Valentino і Tom Ford в синіх відтінках. Але Джей-Род всього лише один приклад стосунків, який наочно показує, що якщо хочете потрапити до лав #relationshipgoals пар, варто попрацювати над своїми образами.

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес

Крістен Стюарт і Стелла Максвелл стали ще однією парочкою, що привертала до себе погляд кожного перехожого. Однакові рвані джинси й майки змушують думати, що актриса й модель ділять між собою все, включаючи одяг. Складно було не звернути уваги й на Піппу Міддлтон з Джеймсом Меттьюсом. Зв'язавши себе узами шлюбу, вони вирушили в романтичний медовий місяць в Австралію й Нову Зеландію. Більше того, гардероб у них був, як у справжніх мандрівників.

Реклама
Джеймс Меттьюс і Піппа Міддлтон

Вагітність і діти ще не привід забути про моду й одягатися лише в мішкуваті речі. Поповнення в родині Джорджа і Амаль Клуні сталося в червні. З тих пір новоспечені батьки проводять більшу частину свого часу в заміському будинку в Італії. Цей факт безумовно вплинув на бажання пари вийти на килимову доріжку Венеційського кінофестивалю з характерним голлівудським шиком. Для такого приводу Джордж вирішив не зраджувати собі і вибрав класичний костюм Giorgio Armani, а Амаль воліла ніжно-бузкове плаття Atelier Versace.

Джордж і Амаль Клуні

Ці й інші модні моменти зіркових пар в добірці Vogue.ua

<b>парочки</b>

Читайте також:

Підсумки 2017 року: найкрасивіші весілля

Підсумки 2017 року: найпопулярніші моделі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.