До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Геллі Беррі повторила культовий образ з фільму про Джеймса Бонда

Час не владний над американською актрисою Геллі Беррі, якій через 2 дні виповнюється 54 роки. Ще у 2002 році Геллі знялася в ролі дівчини Бонда на ім’я Джинкс Джонсон у фільмі "Помри, але не зараз". Тоді вона привернула увагу агента 007 саме завдяки помаранчевому купальнику-бікіні. Зараз же, одна з найвродливіших і найстрункіших актрис Голлівуду поділилася свіжою світлиною в купальнику, подібному до її культового образу з бондіани. Актриса продемонструвала бездоганну фізичну форму й змусила шанувальників згадати, якою вона була 18 років тому.

Геллі Беррі, 2020

На знімку, опублікованому в Instagram-акаунті, Геллі Беррі так само дефілює по гарячому піску, а за спиною в неї видніється море. Актриса показала яскравий роздільний купальник, що складається з ліфа з ремінцями й трусиків з високою талією і поясом. Свій пляжний образ Геллі завершила солом’яним крислатим капелюхом. Про те, як актриса підтримує себе у формі, ми розповідали тут.

Геллі Беррі у фільмі "Помри, але не зараз", 2002
Геллі Беррі у фільмі "Помри, але не зараз", 2002

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.